DESER RYŻOWY INSTANT CZEKOLADOWY BEZGLUTENOWY BIO 60 g - BIOVEGAN
ORGANIC RICE DESSERT WITH CHOCOLATE GLUTEN-FREE 60 g - BIOVEGAN
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4005394200537
Masa netto (g)
60
Masa brutto (kg)
0,067
Objętość brutto (ml)
84
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
8 szt
Masa brutto (kg)
0,07 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
35 % ryż*, cukier kokosowy*, 10 % kuwertura* (miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, cukier kokosowy*), skrobia kukurydziana*, skrobia ziemniaczana*, kakao w proszku* 7,3 %, napój kokosowy w proszku* (75 napój kokosowy*, maltodekstryna*), suszony kokos*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zawartość torebki wsypać do filiżanki lub małej miski, zalać 150 ml wrzącej wody i dokładnie wymieszać łyżką. Pozostawić na 7 do 10 minut i na koniec ponownie dobrze wymieszać. Po namoczeniu możesz cieszyć się słodkim ryżem w czystej postaci lub posypać go według własnego uznania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1820 kJ/433 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
Węglowodany: 66 g
w tym cukry: 17 g
Błonnik: 5,3 g
Białko: 6,1 g
Sól: 0,51 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, ORZECHY i łubin.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.