DIP SEROWY W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 37,5 g - BIOVEGAN
GLUTEN FREE CHEESE DIP POWDER VEGAN ORGANIC 37,5 g - BIOVEGAN
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4005394287972
Masa netto (g)
38
Masa brutto (kg)
0,044
Objętość brutto (ml)
64
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
15 szt
Masa brutto (kg)
0,04 kg
BIOVEGAN
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mąka z ORZECHÓW NERKOWCA* 45 %, skrobia z tapioki*, płatki ziemniaczane*, sól, przyprawy* (cebula*, czosnek*, papryka*, kurkuma*, pieprz czarny*, chili*, pomidory*), papryka czerwona*, papryka zielona*, proszek z buraków czerwonych*, sok z cytryny w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Mieszanka w proszku do przygotowania dipu na bazie orzechów nerkowca. Pyszne z makaronem lub z nachos.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 340 kJ/81 kcal
Tłuszcz - 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,8 g
Węglowodany - 7,7 g
w tym cukry - 1,6 g
Błonnik - 1,4 g
Białko - 5,5 g
Sól - 1,3 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Potrzebujesz: 250 ml napoju sojowego (inne napoje roślinne nie są odpowiednie).
1. Wsyp dip do rondla z napojem SOJOWYM i energicznie wymieszaj trzepaczką.
2. Zagotuj dip na średnim ogniu, cały czas mieszając, aż lekko zgęstnieje.
3. Podawaj do dań na ciepło lub na zimno.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od światła.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy
Kategorie poszerzone: _WSZYSTKIE _Sosy\inne sosy
Kategorie: Sosy \ inne sosy
Kategorie poszerzone:
Kategorie poszerzone:

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.