FASOLA W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWA 440 g - PRIMAVIKA
GLUTEN FREE BEANS IN TOMATO SAUCE 440 g - PRIMAVIKA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5900672300024
Masa netto (g)
440
Masa brutto (kg)
0,715
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Masa brutto (kg)
0,72 kg
PRIMAVIKA
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
woda, fasola "Jaś" 65 %, koncentrat pomidorowy 15 %, cebula, cukier, skrobia kukurydziana, hydrolizat białka roślinnego (zawiera SOJĘ), olej rzepakowy, sól, bulion wegetariański [maltodektryna, sól, warzywa suszone (marchew, natka pietruszki, liście SELERA, por, cebula), cukier, olej rzepakowy, kurkuma, pieprz czarny, lubczyk liść, naturalny aromat], przyprawy ziołowe (zawierają GORCZYCĘ), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, przyprawy, aromat z ekstraktu drożdżowego.

OPIS
Ziarna fasoli "Jaś" w sosie pomidorowym. Produkt pasteryzowany. Wysoka zawartość białka. Źródło błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 518 kJ/123 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 20 g
w tym cukry: 3,6 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,49 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA: Polska
Błąd ładowania kontrolki Zgłoś Błąd
Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.
Błąd: Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.
Błąd: Timeout expired. The timeout period elapsed prior to obtaining a connection from the pool. This may have occurred because all pooled connections were in use and max pool size was reached.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.