GWIAZDKI WARZYWNE Z DYNIĄ HOKKAIDO I TOFU BIO 250 g - LOTUS
VEGETABLE STARS WITH HOKKAIDO PUMPKIN AND TOFU ORGANIC 250 g - LOTUS
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4026584177644
Masa netto (g)
250
Masa brutto (kg)
0,262
Objętość brutto (ml)
984
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
4 szt
Masa brutto (kg)
0,26 kg
LOTUS
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
ryż pełnoziarnisty* 25%, dynia hokkaido* 19%, marchew* 19%, tofu* 17% (woda, SOJA*, substancja wiążąca: chlorek magnezu), słonecznik* 4%, płatki ORKISZowe mielone*, płatki OWSIANE*, mąka gryczana*, mąka z PSZENICY ORKISZ*, sól morska, przyprawy*, olej słonecznikowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Produkt warzywny z dynią Hokkaido i tofu. Pakowano w atmosferze ochronnej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 931 kJ / 223 kcal
Tłuszcz: 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 20 g
w tym cukry: 2,8 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 7,8 g
Sól: 1,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać GORCZYCĘ, MIGDAŁY, ORZECHY NERKOWCA i SEZAM

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć przez 4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnium ogniu
2. Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 10 minut
3. Przyrządzić na grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją grilla

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni Celsjusza.
Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.