OPIS Herbaty ze Sri Lanki mają bardzo wyjątkowy aromat – cudownie mocny z lekką nutą cytryny. Herbata ta charakteryzuje się naparem o barwie od złota do miedzi. Sri Lanka zaczęła uprawiać herbatę 150 lat temu i w ten sposób przeszła do historii. Wilgotny i ciepły klimat górski wytwarza herbaty o wyjątkowej jakości. Ciesz się tym klasykiem!
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1 czubatą łyżeczkę na filiżankę (200 ml) zalać świeżą, wrzącą wodą i zaparzyć herbatę przez 3-5 minut.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.