SKŁADNIKI
ciecierzyca gotowana 57 %, olej rzepakowy, pesto basilico 10 % (bazylia, ORZECHY NERKOWCA, oliwa z oliwek, czosnek świeży, czosnek suszony, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), woda, pasta SEZAMOWA tahini, zagęszczony sok z cytryny, sól, czosnek suszony, kmin rzymski, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
OPIS
Pasta z ciecierzycy z pesto z bazylii.
Zapakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1058 kJ/253 kcal
Tłuszcz: 19,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 7,4 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 8,0 g
Białko: 6,8 g
Sól: 1,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.