IMBIR KANDYZOWANY W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWY BIO 50 g - DOTI
ORGANIC GLUTEN FREE GINGER IN DARK CHOCOLATE 50 g - DOTI
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5906153204409
Masa netto (g)
50
Masa brutto (kg)
0,060
Objętość brutto (ml)
444
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
16 szt
Masa brutto (kg)
0,06 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
kandyzowany imbir* 50 % (imbir*, cukier trzcinowy*), czekolada* 49 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], substancje glazurujące*: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %.

OPIS
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1807 kJ/ 432 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry: 22 g
Błonnik: 6,0 g
Białko: 2,9 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY NERKOWCA i MIGDAŁY.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.