IMBIR MARYNOWANY DO SUSHI BIO 190 g - TERRASANA
SUSHI GINGER BIO 190 g - TERRASANA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8713576173390
Masa netto (g)
190
Objętość brutto (ml)
338
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Waga brutto
0,35 kg
TERRASANA
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
imbir* (60%), cukier trzcinowy*, ocet*, woda, sól, kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Cienkie plasterki marynowanego imbiru są używane jako dodatek do sushi wraz z sosem wasabi i SOJOWYm.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 435 kJ/102 kcal
Tłuszcz - 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g
Węglowodany - 24,4 g
w tym cukry - 16 g
Błonnik - 1,7 g
Białko - 0,8 g
Sól - 0,9 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.