JAGODY GOJI W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA
GOJI BERRIES IN RAW CHOCOLATE ORGANIC 70 g - COCOA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5908268768012
Masa netto (g)
70
Masa brutto (kg)
0,072
Objętość brutto (ml)
352
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
7 szt
Masa brutto (kg)
0,07 kg
COCOA
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
czekolada* 65 % (ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon), jagody goji* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2015 kJ / 483 kcal
Tłuszcz: 29 g;
w tym kwasy nasycone: 18 g;
Węglowodany: 44 g;
w tym cukry: 42 g;
Błonnik: 9 g;
Białko: 9 g;
sól: 0,4 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.