JAGODY INKASKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA
INCA BERRIES IN RAW CHOCOLATE ORGANIC 70 g - COCOA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5908268768203
Masa netto (g)
70
Masa brutto (kg)
0,072
Objętość brutto (ml)
352
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
7 szt
Masa brutto (kg)
0,07 kg
COCOA
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
czekolada* 65 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon*), jagody inkaskie* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej 65 %.

Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 2047 kJ / 493 kcal
Tłuszcz: 33 g;
w tym kwasy nasycone: 20 g;
Węglowodany: 35 g;
w tym cukry: 33 g;
Błonnik: 14 g;
Białko: 6 g;
Sól: 0,1 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.