SKŁADNIKI 
kapusta biała* 99 %, sól kamienna kłodawska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt niepasteryzowany. Naturalne źródło witaminy C. Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. 
Zrównoważona i zbilansowana dieta oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Polecana w diecie ketogenicznej. 
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g 
Wartość energetyczna: 65 kJ/16 kcal  
Tłuszcz: <0,5 g  
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g  
Węglowodany: 1,3 g  
w tym cukry: <0,5 g  
Błonnik: 2,1 g  
Białko: 1,1 g  
Sól: 1,0 g
Witamina C: 25 mg (31 %)**
** - dzienna referencyjna wartość spożycia witaminy C (dla osoby dorosłej)
UWAGA
Otwierać ostrożnie. Wypukłe wieczko jest efektem naturalnej fermentacji.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA 
Przechowywać w warunkach chłodniczych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.