KREM DAKTYLOWO - KAKAOWY Z ORZECHAMI LASKOWYMI BIO 200 g - BATOM
DATE COCOA CREAM WITH HAZELNUTS ORGANIC 200 g - BATOM
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5907709953536
Masa netto (g)
200
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Waga brutto
0,34 kg
BATOM
OPIS PRODUKTU

SKŁADNIKI
daktyle* 78%, orzechy laskowe* 17%, kakao* 5% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Krem na bazie daktyli z dodatkiem orzechów laskowych i kakao. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do placuszków, naleśników, kanapek, ciast i innych wypieków.
Produkt pasteryzowany. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1079 kJ/ 259 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 32 g
w tym cukry: 28 g
Białko: 4,2  g
Sól: 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 dni.


SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
KRAJ PRODUCENTA: Polska
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Tunezja

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.