SKŁADNIKI
kokos* (39 %), olej palmowy*, MIGDAŁY* (15 %), sproszkowany syrop ryżowy*, cukier trzcinowy Cristallino*, wanilia bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Krem kokos-migdał idealnie nadaje się jako dodatek do śniadań czy obiadów np. na pysznych waflach ryżowych lub w postaci nadzienia do naleśników, gofrów lub racuchów, samodzielnie bądź też w połączeniu z owocami czy bakaliami.
Świetnie sprawdzi się również jako krem stanowiący uzupełnienie pieczywa chrupkiego np. razowego.
Ponadto krem kokos-migdał pokochają wszyscy miłośnicy wypieków, ponieważ ten krem wspaniale współgra z tortami czy ciastami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2672 kJ/ 645 kcal
Tłuszcz - 54 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 34 g
Węglowodany - 31 g
w tym cukry - 19 g
Błonnik - 5,6 g
Białko - 6,0 g
Sól - 0,03 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY, SEZAM, ŁUBIN, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ)
UWAGI
Rozwarstwienie kremu jest zjawiskiem naturalnym
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Konsystencja jest zależna od temperatury przechowywania.
Temperatura pokojowa - konsystencja kremowa.
Temperatura chłodnicza - konsystencja stała.