KREM MIGDAŁOWO - CZEKOLADOWY BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY (KETO) 300 g - PIĘĆ PRZEMIAN
GLUTEN FREE CREAM ALMOND - CHOCOLATE NO ADDED SUGARS (KETO) 300 g - PIĘĆ PRZEMIAN
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5902837811451
Masa netto (g)
300
Masa brutto (kg)
0,350
Objętość brutto (ml)
432
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
13 szt
Masa brutto (kg)
0,35 kg
PIĘĆ
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
pasta MIGDAŁOWA 59,3 %, czekolada gorzka 40,2 % [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5 %, glikozydy stewiolowe 0,027 %), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyny (z SOI), aromat waniliowy, naturalne aromaty. Masa kakaowa min. 60 %.

OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2393 kJ/572 kcal
Tłuszcz: 47 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: 26 g
w tym cukry: 2,9 g
alkohole wielowodorotlenowe: 11,7 g
Białko: 16 g
Sól: 0,2 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY, MLEKO (ŁĄCZNIE Z LAKTOZĄ), NASIONA SEZAMU I SOJĘ.

UWAGA
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. Po otwarciu spożyć w ciągu miesiąca. Nie przechowywać w lodówce.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.