KREM MIGDAŁOWO - CZEKOLADOWY BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY KETO 300 g - PIĘĆ PRZEMIAN
GLUTEN FREE CREAM ALMOND - CHOCOLATE NO ADDED SUGARS (KETO) 300 g - PIĘĆ PRZEMIAN
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5902837811451
Masa netto (g)
300
Masa brutto (kg)
0,350
Objętość brutto (ml)
576
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
13 szt
Masa brutto (kg)
0,35 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
pasta MIGDAŁOWA 59,3 %, czekolada gorzka 40,2 % [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5 %, glikozydy stewiolowe 0,027 %), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyny (z SOI), aromat waniliowy, naturalne aromaty. Masa kakaowa min. 60 %.

OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2393 kJ/572 kcal
Tłuszcz: 47 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: 26 g
w tym cukry: 2,9 g
alkohole wielowodorotlenowe: 11,7 g
Białko: 16 g
Sól: 0,2 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY, MLEKO (ŁĄCZNIE Z LAKTOZĄ), NASIONA SEZAMU I SOJĘ.

UWAGA
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. Po otwarciu spożyć w ciągu miesiąca. Nie przechowywać w lodówce.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.