NOWOŚĆ
KREM ORZECHOWO - KAKAOWY FAIR TRADE BEZGLUTENOWY 400 g - OXFAM
GLUTEN-FREE HAZELNUT COCOA SANDWICH SPREAD 400 g - OXFAM
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5400164164009
Masa netto (g)
400
Masa brutto (kg)
0,625
Objętość brutto (ml)
686
Jednostka miary
szt.
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt.
Masa brutto (kg)
0,63 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy, oleje roślinne (rzepakowy, palmowy (4 %), ORZECHY LASKOWE (12 %), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (9 %), odtłuszczone MLEKO w proszku, SERWATKA w proszku (z MLEKA), emulgator: lecytyny (z SOI).

OPIS
Idealny do smarowania i smakowania łyżeczką. Pokusa, której naprawdę trudno się oprzeć.
Składniki z certyfikatem Fairtrade pochodzące od producentów Fairtrade: cukier, kakao. Ogółem: 57 %.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2330 kJ / 559 kcal
Tłuszcz: 36,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,2 g
Węglowodany: 52,5 g
w tym cukry: 50,8 g
Białko: 4,2 g
Sól: <0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 17 - 22 ℃.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.