KREM SOJOWY DO GOTOWANIA I PIECZENIA BEZGLUTENOWY BIO 200 ml - NATUMI
ORGANIC CRESOY CUISINE GLUTEN-FREE 200 ml - NATUMI
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4038375024600
Objętość netto (ml)
200
Masa brutto (kg)
0,219
Objętość brutto (ml)
243
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
15 szt
Masa brutto (kg)
0,22 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
woda, olej słonecznikowy* (15 %), SOJA* (6,2 %), syrop glukozowy*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, sól morska. (*certyfikowany składni ekologiczny)

OPIS
Naturalnie bez glutenu i laktozy. Doskonale nadaje się do gotowania, pieczenia oraz ubijania. Wysoka zawartość kwasów tłuszczowych nienasyconych. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt UHT.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
W celu ubicia produkt należy schłodzić. Po wyjęciu z lodówki zmiksować na najwyższych obrotach. W trakcie ubijania dodać usztywniacz do ubitej śmietany i kontynuować miksowanie, aż osiągniemy pożądaną konsystencję.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 704 kJ/171 kcal
Tłuszcz - 17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 3,9 g
w tym kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 10,5 g
Węglowodany - 2,2 g
w tym cukry - 2,0 g
Błonnik - 0,8 g
Białko - 2,7 g
Sól - 0,10 g

INFORMACJA ALERGENNA
Napój produkowany w zakładzie, w którym przetwarzane są również orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 dni.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.