KREM Z ORZECHÓW LASKOWYCH I KAKAO BEZGLUTENOWY BIO 2,5 kg - RIGONI DI ASIAGO (NOCCIOLATA)
ORGANIC HAZELNUT CREAM WITH COCOA GLUTEN-FREE 2,5 kg - NOCCIOLATA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8001505009569
Masa netto (g)
Masa brutto (kg)
2,700
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
2 szt
Masa brutto (kg)
2,7 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
cukier nierafinowany*, olej słonecznikowy*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* 17,6 %, odtłuszczone MLEKO w proszku*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu w proszku* 6,2 %, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI*), ekstrakt z wanilii*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Krem do smarowania z ORZECHÓW LASKOWYCH i kakao. Bez oleju palmowego. Produkt bezglutenowy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2367 kJ/568 kcal
Tłuszcz: 37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,2 g
Węglowodany: 50 g
w tym cukry: 47 g
Błonnik: 3,2 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,12 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY (MIGDAŁY, ORZECHY WŁOSKIE, PISTACJE)

UWAGA
Wszelkie grudki są zjawiskiem naturalnym, wynikającym z krzepnięcia tłuszczu kakaowego, które zachodzi w niskich temperaturach. Aby je wyeliminować należy przechowywać pojemnik w temperaturze 25 ℃ przez kilka godzin.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 22 ℃ do 25 ℃.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.