KREM Z ORZECHÓW LASKOWYCH I KAKAO BEZGLUTENOWY BIO 650 g - RIGONI DI ASIAGO (NOCCIOLATA)
ORGANIC HAZELNUT CREAM WITH COCOA GLUTEN-FREE 650 g - NOCCIOLATA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8052575091329
Masa netto (g)
650
Masa brutto (kg)
1,000
Objętość brutto (ml)
883
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Masa brutto (kg)
1 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
cukier nierafinowany*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* 18,5 %, olej słonecznikowy*, odtłuszczone MLEKO w proszku*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu w proszku* 6,5 %, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI*), ekstrakt z wanilii*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Krem do smarowania z ORZECHÓW LASKOWYCH i kakao. Bez oleju palmowego. Produkt bezglutenowy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2270 kJ/544 kcal
Tłuszcz: 32 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g
Węglowodany: 54 g
w tym cukry: 51 g
Błonnik: 3,6 g
Białko: 8,1 g
Sól: 0,12 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY (MIGDAŁY, ORZECHY WŁOSKIE, PISTACJE)

UWAGA
Wszelkie grudki są zjawiskiem naturalnym.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 18 ℃ do 24 ℃.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.