SKŁADNIKI
KREWETKA tygrysia* 99,2 %, sól 0,8 %. (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt głęboko mrożony. Nie zamrażać ponownie po rozmrożeniu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Na rozgrzanej patelni smażyć około 7 minut. Produkt gotowy do spożycia po zastosowaniu obróbki termicznej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 285 kJ/67 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 15 g
Sól: 1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWANIA
Przechowywać w lodówce (1 dzień)
w zamrażarce w temperaturze - 6°C (1 tydzień)
- 12°C (1 miesiąc)
poniżej - 18°C do daty minimalnej trwałości.