SPÓD DO PIZZY KUKURYDZIANY BEZGLUTENOWY BIO 100 g - SCHNITZER
ORGANIC CORN PIZZA BASE GLUTEN-FREE 100 g - SCHNITZER
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4022993045185
Masa netto (g)
100
Masa brutto (kg)
0,130
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Masa brutto (kg)
0,13 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
34 % skrobia kukurydziana*, woda, 15 % mąka kukurydziana*, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), olej słonecznikowy*, mąka ryżowa*, łuski płesznika*, białko grochowe*, mąka lniana*, dekstroza*, sól morska, proszek do pieczenia – wodorowinian potasu* (skrobia kukurydziana*, regulator kwasowości: winiany potasu, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu), błonnik jabłkowy*, substancje zagęszczające: guma guar*, guma ksantanowa, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Bezglutenowy spód do pizzy wystaczy obłożyć świeżymi dodatkami, a następnie upiec w piekarniku, aby móc delektować się włoskim smakiem pizzy.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Obłożyć dowolnymi składnikami. Piec w temperaturze 190 stopni Celsjusza przez ok. 10-12 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1183 kJ/281 kcal
Tłuszcz: 5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 4,3 g
Sól: 1,6 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.