LODY WEGAŃSKIE KOKOSOWE Z SOSEM KAKAOWYM I KARMELIZOWANYMI ORZECHAMI LASKOWYMI BIO 475 ml - ABBOT KINNEY'S
ORGANIC COCONUT MILK ICE CREAM WITH COCOA SAUCE AND CARAMELIZED HAZELNUTS 475 ml - ABBOT KINNEY'S
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8719325335842
Masa netto (g)
300
Objętość netto (ml)
475
Masa brutto (kg)
0,475
Objętość brutto (ml)
977
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Masa brutto (kg)
0,48 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
krem kokosowy* 29 % (ekstrakt z kokosa*, woda), woda, woda kokosowa*, cukier trzcinowy*, 10 % sos kakaowy* (syrop z agawy*, woda, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu*, skrobia kukurydziana*), syrop glukozowy z agawy*, 4,2 % karmelizowane ORZECHY LASKOWE* (ORZECHY LASKOWE*, cukier trzcinowy*), stabilizatory: guma guar*, mączka chleba świętojańskiego*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), błonnik spożywczy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Aksamitne lody kokosowe połączone z gęstym sosem kakaowym i karmelizowanymi orzechami laskowymi.
Rozpływający się w ustach deser, który stanie się Twoją długo wyczekiwaną chwilą przyjemności.
Pozwól sobie na chwilę dla siebie, otwórz lody w pudełku Abbot i rozkoszuj się ich doskonałym smakiem.
Produkt głęboko mrożony.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1042 kJ / 248 kcal
Tłuszcz: 14 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
Węglowodany: 27 g
w tym cukry: 24 g
Białko: 2,4 g
Sól: 0,03 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO, JAJA, GLUTEN, SOJĘ, orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze -18°C. Nie zamrażać ponownie po rozmrożeniu.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA: Holandia
Kategorie: Mrożonki \ lody i sorbety

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.