MĄKA KUKURYDZIANA BEZGLUTENOWA BIO 450 g - PROBIO
CORN FLOUR GLUTEN FREE ORGANIC 450 g - PROBIO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
8595582418333
PKWiU
10.61.22.0
Masa netto (g)
450
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Waga brutto
0,47 kg
PROBIO
OPIS PRODUKTU

SKŁADNIKI

mąka kukurydziana* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS

Nadaje się do przygotowania róznych kluseczek i wkładek do zup, można ją dodawać do ciasta na pieczywo i kołacze.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 1334 kJ / 319 kcal
Tłuszcz: 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 75 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 4 g
Białko: 4 g
Sól: <0,1 g

 

INFORMACJA ALERGENNA

Produkt może zawierać sezam


ZALECANY SPOSÓB PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w temperaturze do 25°C i wilgotności wzglednej 75%

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
Kraj Producenta: Czechy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogę jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.