NOWOŚĆ
MĄKA MIGDAŁOWA BEZGLUTENOWA 500 g - PIĘĆ PRZEMIAN
GLUTEN-FREE ALMOND FLOUR 500 g - PIĘĆ PRZEMIAN
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5902837810751
Masa netto (g)
500
Masa brutto (kg)
0,560
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
9 szt
Masa brutto (kg)
0,56 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mąka z MIGDAŁÓW blanszowanych 100 %

OPIS
Mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem.
Jest zaskakująco sycąca. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Polecamy także jako alternatywę dla tradycyjnej mąki do wypieku ciast i pieczywa.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2612 kJ / 632 kcal
Tłuszcz: 55 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g
Węglowodany: 3,0 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 8,2 g
Białko: 26 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać inne orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA: Polska
Dostępność produktów (dla produktów sezonowych):

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.