MĄKA Z SORGO BEZGLUTENOWA BIO 450 g - PROBIO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
8595582420411
PKWiU
10.61.22.0
Masa netto (g)
450
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Waga brutto
0,47 kg
PROBIO
OPIS PRODUKTU

SKŁADNIKI
Mąka z sorgo* (*składnik ekologiczny)

OPIS
Mąka o delikatnej konsystencji idealnie nadaje się do zagęszczania mięsnych i warzywnych dań oraz zup, panierowania, pieczenia ciasteczek, ciast i jako dodatek do pieczywa.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1529 kJ / 360 kcal
Tłuszcz: 2 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 77 g
W tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 1 g
Białko: 8,8 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać sezam.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do 25˚C i wilgotności względnej do 75%.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
Certyfikat bio: jest

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogę jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.