NOWOŚĆ
MAKARON (KUKURYDZIANY) KOLANKA BEZGLUTENOWY 450 g - CIVITA
GLUTEN-FREE CORNETTI CORN PASTA 450 g - CIVITA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5999885485338
Masa netto (g)
450
Masa brutto (kg)
0,484
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Masa brutto (kg)
0,48 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 - 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal
Tłuszcz: 0,85 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 75,83 g
w tym cukry: 0,81 g
Błonnik: 3,02 g
Białko: 5,32 g
Sól: 0,05 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): CIVITA (makarony)
KRAJ PRODUCENTA: Węgry
Kategorie: Makarony \ bezglutenowe

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.