NOWOŚĆ
MAKARON (KUKURYDZIANY Z BURAKIEM) ŚWIDERKI BEZGLUTENOWY 300 g - APOTHEKE
GLUTEN-FREE PASTA (CORN WITH BEETROOT) FUSILLI 300 g - APOTHEKE
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8595178222511
Masa netto (g)
300
Masa brutto (kg)
0,338
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Masa brutto (kg)
0,34 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana 95 %, burak suszony 5 %.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron gotować w osolonej wodzie z kroplą oleju (w proporcji 100 g makaronu/1 l wody), od czasu do czasu mieszając, przez 10 - 12 minut. Odcedzić natychmiast po osiągnięciu pożądanej miękkości, przepłukać zimną wodą i skropić olejem.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1545 kJ/369 kcal
Tłuszcz: 1,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 70 g
w tym cukry: 0,6 g
Białko: 9,2 g
Sól: 0,08 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25°C i wilgotności względnej do 70 %. Nie wystawiać na bezpośrednie działanie promieni słonecznych.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA: Czechy
Kategorie: Makarony \ bezglutenowe

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.