SKŁADNIKI
mąka z SOI* 90%, mąka z fasoli adzuki* 10%  (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny makaron spaghetti z SOI i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA  
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1382 kJ / 329 kcal  
Tłuszcz: 5 g  
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g  
Węglowodany: 17 g  
w tym cukry: 9 g  
Błonnik: 20g  
Białko: 44 g  
Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu