MAKARON RYŻOWY NOODLE VERMICELLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - YAKSO
GLUTEN FREE VERMICELLI RICE NOODLES ORGANIC 250 g - YAKSO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8718754504829
Masa netto (g)
250
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Waga brutto
0,3 kg
OPIS PRODUKTU

SKŁADNIKI
mąka z ryżu białego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Opakowanie zawiera 3-4 sugerwowane porcje.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1564 kJ/374 kcal
Tłuszcz: 2,6 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 80 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 8,0 g
Sól:< 0,1 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 2 litry wody, wyłączyć palnik gazu. Dodać makaron i pozostawić na 2 minuty. Odcedzić makaron na sitku i przepłukać zimną wodą przez 1-2 minuty.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.


 

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
KRAJ PRODUCENTA: Holandia

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.