NOWOŚĆ
MAKARON (SEMOLINOWY) RIGATONI RURKA 400 g - BARTOLINI (ARTISAN PASTA)
ARTISAN PASTA RIGATONI 400 g - BARTOLINI
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5901902001797
Masa netto (g)
400
Masa brutto (kg)
0,415
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Masa brutto (kg)
0,42 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
semolina (mąka z PSZENICY durum).

OPIS
Makaron rzemieślniczy, tłoczony na matrycach z brązu o chropowatej powierzchni zapewniającej idealne przyleganie sosów.
Idealny do zup, zapiekania i dań z patelni.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 10 minut, al dente 8 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g ugotowanego produktu
Wartość energetyczna: 616 kJ / 145 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 29 g
w tym cukry: <0,5 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać JAJA, soję

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.