MAKARON (SEMOLINOWY Z CZERWONĄ SOCZEWICĄ) SPAGHETTI BIO 500 g - ALCE NERO
WHOLE DURUM WHEAT LINGUINE WITH RED LENTILS FLOUR BIO 500 g - ALCE NERO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8009004812932
Masa netto (g)
500
Masa brutto (kg)
0,540
Objętość brutto (ml)
513
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Masa brutto (kg)
0,54 kg
ALCE
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY*(60 %), mąka z czerwonej soczewicy*(40 %), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 10 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1436 kJ / 342 kcal
Tłuszcz - 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 g
Węglowodany - 61 g
w tym cukry - 2,5 g
Błonnik - g
Białko - 17 g
Sól - 0 g


ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA: Włochy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.