SKŁADNIKI
mąka z zielonej SOI* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny makaron z zielonej SOI, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1341 kJ / 321 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 7,6 g
Błonnik: 22 g
Białko: 42 g
Sól: 0,03 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu