MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) WSTĄŻKA BIO 400 g - BIO PLANET
PASTA (RYE WHOLE GRAIN) RIBBON ORGANIC 400 g - BIO EUROPA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5907738155826
Masa netto (g)
400
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Waga brutto
0,42 kg
BIO
OPIS PRODUKTU

SKŁADNIKI
mąka żytnia razowa typ 1850* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 - 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1430 kJ / 340 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
wtym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Weglowodany: 70 g
w tym cukry: 8,2 g
Błonnik: 12 g
Białko: 12 g
Sól: 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
KRAJ PRODUCENTA: Polska
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Rolnictwo UE

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.