MASŁO KLAROWANE GHEE BIO 340 ml (260 g) - AMYLON
GHEE CLARIFIED BUTTER ORGANIC 340 ml (260g) - AMYLON
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8594006662277
Objętość netto (ml)
340
Objętość brutto (ml)
581
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Waga brutto
0,57 kg
AMYLON
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
bezwodny tłuszcz MLECZNY* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
MASŁO Ghee, czyli inaczej zwane MASŁO klarowane powstaje poprzez długotrwałe, powolne podrzewanie. W wyniku tego procesu powstaje czysty tłuszcz MLECZNY bez zawartości wody i białka mlecznego. MASŁO Ghee idealnie nadaje się do głębokiego smażenia i pieczenia, a także do gotowania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3677 kJ/878 kcal
Tłuszcz: 99 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 70 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0,1 g
Sól: < 0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do 25 °C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promeni słonecznych. Ewentualna zmiana konsystencji produktu nie świadczy o jego złej jakości.



SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
KRAJ PRODUCENTA: Czechy
Kategorie: Nabiał \ ghee

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.