MIESZANKA NA BROWNIE BEZGLUTENOWA BIO 400 g - BAUCK HOF
BROWNIES BAKING MIX GLUTEN FREE ORGANIC 400 g - BAUCK HOF
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4015637824130
Masa netto (g)
400
Masa brutto (kg)
0,455
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Masa brutto (kg)
0,46 kg
BAUCK
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
surowy cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, płatki gorzkiej czekolady* (15 %) (surowy cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), mąka ryżowa pełnoziarnista*, kakao w proszku* (8 %), substancja zagęszczająca: mączka z chleba świętojańskiego*, sól morska, wanilia* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1667 kJ / 394 kcal
Tłuszcz: 5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Węglowodany: 80 g
w tym cukry: 54 g
Błonnik: 4,4 g
Białko: 4,1 g
Sól: 0,19 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
CIASTO BROWNIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać z 200 g miękkiego masła, 2 jajkami i 100 ml MLEKA, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok. 20 X 20 cm). Piec przez 25 minut.
CIASTO WEGETARIAŃSKIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać z 150 g miękkiej margaryny, 2 łyżeczkami mączki chleba świętojańskiego lub mąki sojowej, 100 ml wody lub napoju sojowego, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok. 20 X 20 cm). Piec przez 25 minut.

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), soję, ORZECHY i nasiona sezamu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.