SKŁADNIKI
miód Manuka UMF™ 22+ MGO 968+ (100 %).
OPIS
Miód Manuka UMF 22+ to produkt premium o wyjątkowej czystości i mocy działania. Posiada wysoką zawartość methylglyoxalu (MGO) oraz certyfikat UMF 22+, co potwierdza jego silne właściwości antybakteryjne i zdrowotne. Pochodzi z ekologicznych pasiek w Nowej Zelandii, gdzie pszczoły zbierają nektar z kwiatów krzewu Manuka. UMF™ (Unique Manuka Factor) to system certyfikacji, który ocenia zawartość aktywnych składników, takich jak methylglyoxal (MGO). Im wyższy wskaźnik UMF, tym większa moc antybakteryjna miodu. Miód Manuka UMF™ 22+ należy do produktów o najwyższej dostępnej aktywności. Jest ceniony przez osoby szukające naturalnego wsparcia zdrowia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1410 kJ / 337 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 82,4 g
w tym cukry: 82,1 g
Białko: 0,3 g
Sól: 0,01 g
UWAGA
Nie podawać dzieciom poniżej 1 roku życia.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze 18 - 22°C.