MISO HATCHO (PASTA SOJOWA Z JĘCZMIENIEM) BIO 300 g - LIMA
HATCHO MISO BIO 300 g - LIMA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5411788041256
Masa netto (g)
300
Masa brutto (kg)
0,312
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Masa brutto (kg)
0,31 kg
LIMA
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
SOJA* 64 %, woda, sól morska 11 %, mąka z prażonego JĘCZMIENIA* 0,8 %, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji SOI - minimum 1 rok.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1029 kJ / 247 kcal
Tłuszcz - 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany - 7,3 g;
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik - 8,8 g
Białko - 23 g
Sól - 8,8 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.