MORWA BIAŁA W CZEKOLADZIE DESEROWEJ BEZGLUTENOWA BIO 50 g - DOTI
ORGANIC GLUTEN FREE WHITE MULBERRY IN DESSERT CHOCOLATE 50 g - DOTI
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5906153205925
Masa netto (g)
50
Masa brutto (kg)
0,060
Objętość brutto (ml)
444
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
16 szt
Masa brutto (kg)
0,06 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
czekolada* 56 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], morwa biała* 43 %, substancje glazurujące*: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %.

OPIS
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1922 kJ/460 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
Węglowodany: 55 g
w tym cukry: 38 g
Błonnik: 11 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY NERKOWCA i MIGDAŁY.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.