SKŁADNIKI
Ocet z ekologicznego cydru
OPIS
Ocet cydrowy nadaje przyjemnego, delikatnego smaku marynatom i piklom, które stają się łagodniejsze. Idealny do mięs, RYB i sosów. Ocet cydrowy uzyskiwany jest w wyniku fermentacji ekologicznego cydru. Naturalnie mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek ekologicznych.
Kwasowość: 5 %.
Produkt niepasteryzowany.
UWAGA
Przed spożyciem wstrząsnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 13 kJ / 3 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,8 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w temp. 4 st. C.