OPIS Produkt otrzymany z jabłek w procesie naturalnej fermentacji octowej. Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Można spożywać w postaci napoju. Produkt niepasteryzowany, niefiltrowany, naturalnie mętny. Kwasowość: 4 %. Najlepiej smakuje rozcieńczony w proporcjach: 1-2 łyżki stołowej na pół szklanki wody.
UWAGA Występujący osad tworzą naturalne składniki z jabłek ekologicznych.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze pokojowej do + 25 ℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.