SKŁADNIKI niefiltrowany ocet z jabłek ekologicznych.
OPIS Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Naturalnie mętny. Produkt niepasteryzowany. Przed spożyciem wstrząsnąć. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna: 96 kJ/22 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 1,0 g w tym cukry: 0 g Białko: 0 g Sól: 0 g
UWAGA Smak i konsystencja mogą różnić się w zależności od pory roku.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.