OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250 ml - TERRASANA
GENMAI SU SUSHI VINEGAR (UNSWEETENED) BIO 250 ml – TERRASANA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8713576173253
Objętość netto (ml)
250
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Waga brutto
0,43 kg
TERRASANA
OPIS PRODUKTU

SKŁADNIKI
woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 13 kJ / 3 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 0,4 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0,4 g
Sól - 1,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
KRAJ PRODUCENTA: Holandia
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Japonia

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.