OCET UME SU (Z MORELI JAPOŃSKICH) BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - TERRASANA
ORGANIC SEASONING OF UMEBOSHI 250 ml - TERRASANA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8713576173369
Objętość netto (ml)
250
Masa brutto (kg)
0,400
Objętość brutto (ml)
575
Jednostka miary
szt
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Masa brutto (kg)
0,4 kg
TERRASANA
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
morele japońskie* (Prunus mume), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ocet powstały w wyniku fermentacji umeboshi (morele japońskie kiszone). Idealny jako sos do sałatek, do marynowania warzyw, jako dodatek do ryżu, do sushi lub do innych dań.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 73 kJ/17 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 3,4 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 0,2 g
Białko: 0,8 g
Sól: 16,3 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.



Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.