ODŻYWKA BEZBARWNA CASSIA ECO 150 g - SATTVA (AYURVEDA)
HAIR CONDITIONER CASSIA 150 g - SATTVA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5903794180840
Masa netto (g)
150
Masa brutto (kg)
0,292
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Masa brutto (kg)
0,29 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
Cassia Obovata Leaf Powder

OPIS
Sattva Cassia to naturalna odżywka roślinna, zwana również neutralną henną, która składa się w 100 % z sproszkowanych liści Cassia Obovata. Zioła te są cenione za wyjątkowe właściwości regenerujące i kondycjonujące, które są szczególnie korzystne dla włosów łamliwych, cienkich, matowych oraz zniszczonych przez farbowanie chemiczne. Cassia pozwala na naturalne wzmocnienie włosów, dodanie im blasku oraz delikatnego złocistego odcienia.
Cassia Obovata jest znana ze swojej zdolności do pogrubiania pasm, wydobycia naturalnego blasku i odżywienia włosów od wewnątrz, dzięki czemu są one mocniejsze i zdrowsze. Stosowanie Cassii jako odżywki to świetny sposób na poprawę kondycji włosów, zwłaszcza dla blondynek, które zauważą subtelne złociste refleksy po zastosowaniu. Cassia działa także antybakteryjnie i przeciwgrzybiczo na skórę głowy, wspierając jej zdrowie.
Produkt zawiera 2 pary plastikowych rękawiczek, 2 plastikowe czepki, 1 pędzel aplikacyjny

SPOSÓB UŻYCIA
Umyj włosy szamponem (bez silikonów). Wymieszaj proszek ziołowy z wodą o temperaturze około 50 °C w proporcji 1:3 (na jedną porcję proszku dodaj 3 porcje wody). Wymieszaj dokładnie do utworzenia pasty. Odstaw na 30 minut. Załóż rękawiczki ochronne, aby chronić ręce przed zabarwieniem. Podziel włosy na cztery sekcje, nakładaj dokładnie pastę od nasady po końce w każdej sekcji. Nałóż czepek na włosy i nałóż ręcznik, aby zachować odpowiednią temperaturę. Pozostaw na włosach przez 2-3 godziny. Zmyj odżywkę ciepłą wodą.
Produkt do użytku zewnętrznego.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym miejscu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.