OLEJEK DO CIAŁA LAWENDOWY ECO 100 ml - WELEDA
LAVENDER BODY OIL ECO 100 ml - WELEDA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4001638500807
Masa netto (g)
91
Objętość netto (ml)
100
Masa brutto (kg)
0,271
Objętość brutto (ml)
344
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
42 szt
Masa brutto (kg)
0,27 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil**, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil**, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Coumarin* (* z naturalnych olejków eterycznych) (**certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Natura skupia wibrującą energię słoneczną poprzez światło i ciepło, gromadząc ją w olejkach roślinnych dojrzewających w słońcu owoców i nasion. Nasze Olejki do ciała Weleda pełne są olejków roślinnych, które pobudzają zmysły i otulają skórę naturalnymi wartościami odżywczymi. Te naturalne olejki pozwalają skórze oddychać, poprawiając jej koloryt i wzmacniając ją, jednocześnie wygładzając i uelastyczniając tak, aby pięknie wyglądała. Udaj się na spacer wśród lawendowych pól Prowansji. Aromatyczny zapach olejku eterycznego z lawendy pomoże Ci odzyskać wewnętrzną równowagę i spokój. Idealne połączenie olejków migdałowego i sezamowego pozostawia skórę miękką i gładką. Po stresującym dniu, delikatny masaż olejkiem lawendowym ułatwi spokojny sen.
Produkt testowany dermatologicznie.

SPOSÓB UŻYCIA
Raz dziennie wlej niewielką ilość olejku w zagłębienie dłoni. Rozprowadź po całym ciele. W połączeniu z delikatnym masażem, olejek reguluje funkcje skóry i otula ją ciepłą warstwą ochronną.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT: NaTrue
PRODUCENT (marka): WELEDA (kosmetyki)
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy
Kategorie:

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.