NOWOŚĆ
PANIERKA PANKO BEZGLUTENOWA BIO 200 g - AMYLON
GLUTEN-FREE BREADING ORGANIC 200 g - AMYLON
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8594006669146
Masa netto (g)
200
Objętość brutto (ml)
990
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
7 szt
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
kukurydza* (61 %), mąka ryżowa*, ciecierzyca*, cukier trzcinowy*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Panierka Panko to specjalny rodzaj panierki, która jest produkowana z mielonego na drobno chleba bez skórki. Jest ona bardzo chrupiąca i lekka, dzięki czemu idealnie nadaje się do panierowania potraw.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1528 kJ/361 kcal
Tłuszcz: 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 74 g
w tym cukry: 2,1 g
Białko: 8,6 g
Sól: 0,9 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.