NOWOŚĆ
PAPRYKARZ Z DORSZA Z KASZĄ JAGLANĄ 155 g - KUTER FISH
COD PAPRIKASH WITH MILLET GROATS 155 g - KUTER FISH
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
637913391118
Masa netto (g)
155
Masa brutto (kg)
0,333
Objętość brutto (ml)
392
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Masa brutto (kg)
0,33 kg
KUTER
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
DORSZ bałtycki rozdrobniony 45 %, koncentrat pomidorowy 20 %, kasza jaglana 18 %, cebula smażona 10 %, olej rzepakowy 3,5 %, sól, papryka słodka, substancja słodząca: ksylitol, pieprz.
DORSZ bałtycki (Gadus morhua callarias) złowiony w Morzu Bałtyckim (Obszar połowu FAO 27 Północno-wschodni Atlantyk, podobszar połowu: Morze Bałtyckie (Rejon III d), narzędzia połowowe: włoki denne lub sieci stawne)

OPIS
Konserwa rybna sterylizowana. Zawiera substancję słodzącą.
Połączenie dorsza z kaszą jaglaną i koncentratem pomidorowym dało wspaniały efekt: smaki te wzajemnie się przenikają, tworzą pyszny produkt, który idealnie nadaje się do smarowania pieczywa.
Wysoka zawartość białka.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 892 kJ/213 kcal
Tłuszcz: 9,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 20 g
w tym cukry: 4,1 g
Białko: 12 g
Sól: 1,2 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 48 godzin.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.