PASTA UME (ZE ŚLIWEK JAPOŃSKICH) BIO 250 g - TERRASANA
UME PASTE BIO 250 g - TERRASANA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8713576173239
Masa netto (g)
250
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Waga brutto
0,42 kg
TERRASANA
OPIS PRODUKTU

SKŁADNIKI
pasta ume* (śliwki japońskie*, sól morska), ume su* (śliwki japońskie*, sól morska, pachnotka zwyczajna*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Umepasta wytwarzana jest z marynowanych śliwek japońskich Ume, octu ume  i liści pachnotki zwyczajnej. Ume to japoński super owoc o silnym, słonym i kwaśnym smaku. W Japonii pasta ume często używana jest do sosów dipów i sushi.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 102 kJ / 24 kcal
Tłuszcz - 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 2,7 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 3,6 g
Białko - 0,3 g
Sól - 14,2 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
KRAJ PRODUCENTA: Holandia
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Japonia

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.