PASTA WARZYWNA Z DYNIĄ I IMBIREM BEZGLUTENOWA BIO 135 g - ALLOS
VEGETABLE PASTA PUMPKIN AND GINGER ( GLUTEN FREE ) ORGANIC 135 g - ALLOS
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4016249108496
Masa netto (g)
135
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Waga brutto
0,29 kg
ALLOS
OPIS PRODUKTU

SKŁADNIKI
dynia* (46%), marchew* (14%), nasiona słonecznika*, olej słonecznikowy*, cebula* (7%), syrop z agawy*, koncentrat soku z cytryny*, koncentrat soku z pomarańczy*, skrobia ziemniaczana*, sól morska, ocet balsamiczny biały* (ocet winny biały*, skoncentrowany moszcz winogronowy*), cebula w proszku*, imbir w proszku* (0,5%), olej z pestek dyni* (0,5%), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, gałka muszkatołowa*, kurkuma* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Gęsta pasta z dynią i imbirem. Idealna do pieczywa.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 858 kJ / 207 kcal
Tłuszcz - 16,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,8 g
Węglowodany - 11,0 g
w tym cukry - 7  g
Błonnik - 2,0 g
Białko - 3,7 g
Sól - 1,4 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych






SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogę jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.