PASTA WARZYWNA Z TRZEMA RODZAJAMI PAPRYKI BEZGLUTENOWA BIO 135 g - ALLOS
VEGETABLE PASTA WITH THREE TYPES OF PEPPERS ( GLUTEN FREE ) ORGANIC 135 g - ALLOS
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
4016249017071
Masa netto (g)
135
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Waga brutto
0,19 kg
ALLOS
OPIS PRODUKTU

SKŁADNIKI
czerwona papryka* (49%), nasiona słonecznika*, olej słonecznikowy*, zółta papryka* (9%), zielona papryka* (4%), syrop z agawy*, przecier pomidorowy* (3%), suszone pomidory* (2%), skrobia ziemniaczana*, koncentrat soku cytrynowego*, sól morska, przyprawy* (cebula w proszku*, czosnek w proszku*, papryka w proszku*), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, biały pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Gęsta czerwona pasta z kawałkami czerwonej, żółtej i zielonej papryki. Pikantno-warzywny  smak. Idealnie rozsmarowuje sie na pieczywie.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
 Wartość energetyczna: 954 kJ/ 230 kcal
Tłuszcz: 17,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
Węglowodany:  11,3 g
w tym cukry: 6,5 g
Białko: 5,1 g
Sól: 1,2 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
Kraj Producenta: Niemcy
Tworzywo op. jednostkowego: Szkło

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogę jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.