PASZTET PAPRYKOWY Z SOCZEWICĄ BEZGLUTENOWY 160 g - PRIMAVIKA
GLUTEN FREE PAPRIKA PATE WITH LENTILS 160 g - PRIMAVIKA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5900672300680
Masa netto (g)
160
Masa brutto (kg)
0,305
Objętość brutto (ml)
368
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Masa brutto (kg)
0,31 kg
PRIMAVIKA
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
woda, soczewica zielona 20 %, SOJA 17 %, papryka czerwona 17 %, SELER, marchew, pietruszka, cebula, olej rzepakowy, błonnik PSZENNY (bezglutenowy), skrobia kukurydziana, sól, por, przyprawy, hydrolizat białka roślinnego, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER, pietruszka, por), przyprawy ziołowe (zawierają SELER, GORCZYCĘ), substancja zagęszczająca: guma guar, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, aromat z ekstraktu drożdżowego.

OPIS
Pasta kanapkowa z soczewicy i SOI z dodatkiem papryki czerwonej. Produkt pasteryzowany.
Wysoka zawartość białka. Źródło błonnika pokarmowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 478 kJ/114 kcal
Tłuszcz - 4,3 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 10 g
w tym cukry - 2,0 g
Błonnik - 5,0 g
Białko - 6,5 g
Sól - 1,1 g

INFORMACJ ALERGENNA
Produkt może zawierać sezam.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.